Ilmalämpöpumppu mallit

Mitsubishi Electric LN

Tekniset tiedot

Malli: MSZ-LN25VG +MUZ-LN25VGHZ (35 ja 50)
SCOP: 5,2
Äänitaso: 19-45 dB(A)
Viilennysteho: 3,5 / kW max.
Lämmitysteho: 6,3 / kW max
Kylmäaine: R32

Hyper Heating

LN-mallilla on täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokitus A+++. Nämä ilmalämpöpumput on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä. Lämmitysteho yltää jopa -35C.

Energiatehokkuus

LN-mallisarjalla on korkein saatavilla oleva energiatehokkuus merkintä A+++.
MelCloud sovellutuksella saat katsottua lämpöpumppusi energiakulutuksen.
Uusi, entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32.
Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on yli kolme kertaa aiempia pienempi. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla. Mitsubishi Electric panostaa voimakkaasti energiaa säästävään teknologiaan ja pyrkii näin hillitsemään maapallon lämpenemistä.

Sisäinen Wi-Fi

Mitsubishi Electric KJ35

Lattiamalli

Tekniset tiedot

SCOP: 4,3
Äänitaso: 19-41 dB(A)
Viilennysteho: 3,5 / kW max.
Lämmitysteho: 4,3 / kW max

Mitsubishi Electric SF

Tekniset tiedot

SCOP: 4,3
Äänitaso: 28-49 dB(A)
Viilennysteho: 3,5 / kW max.
Lämmitysteho: 4,0 / kW max

Mitsubishi Electric KF

Kattokasetti

Tekniset tiedot

SCOP: 4,3
Äänitaso: 21-46 dB(A)
Viilennysteho: 2,6 / kW max.
Lämmitysteho: 3,2 / kW max

Mitsubishi Electric EF35

Tekniset tiedot

SCOP: 4,5
Äänitaso: 21-46 dB(A)
Viilennysteho: 3,5 / kW max.
Lämmitysteho: 4,0 / kW max

Mitsubishi Electric FH

Tekniset tiedot

Malli: MSZ-FD25VEH+MUZ-FH25VEHZ
SCOP: 5,52
Äänitaso: 20-42 dB(A)
Viilennysteho: 3,5 / kW max.
Lämmitysteho: 6,3 / kW max
Paino: 48kg

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumppu on hyvin suunniteltu ja toimiviksi testattu erityisesti Pohjolan vaativissa oloissa. Laitteet pystyvät tuottamaan vielä -20 asteen pakkasessa lämpöä kotiisi. Huippuhyvät lämpökertoimet (COP-arvot) sekä erinomainen lämpötehon tuotto tarkoittavat suurempia säästöjä lämmityskuluissa, i-see Sensor kohdistaa puhalluksen automaattisesti sinne, mihin lämpöä tai viileätä tarvitaan.

Toshiba Arctic

Tekniset tiedot

Malli: ras-25g2avp-nd + ras-25g2kvp-nd
SCOP: 5,52
Äänitaso: 20-42 dB(A)
Viilennysteho: 3,5 / kW max.
Lämmitysteho: 6,5 / kW max

Tyylikäs Toshiba Arctic ilmalämpöpumppu on ratkaisevasti parempi teknisesti, taloudellisesti ja toiminnallisesti.

GREE U-Crown 35

Tekniset tiedot

SCOP: 4,6
Äänitaso: 20-43 dB(A)
Viilennysteho: 3,5 / kW max.
Lämmitysteho: 3,6 / kW max

U-Crown ilmalämpöpumppu

GREE U-Crown 35-A/W on ilmalämpöpumppu, joka ei pakkasta pelkää. U-Crown on suunniteltu sekä valmistettu toimimaan Pohjolan ääriolosuhteissa. GREE:n patentoima 2-aste kompressori tuottaa ennennäkemättömän lämmitystehon vielä -30C asteen lämpötilassa.

Sisäänrakennetulla Wifi:llä varustettu metallipintainen sisäyksikkö on vain 17cm ohut. Tyylikäs samppanjanvärinen sisäyksikkö pitää sisällään tutut GREE:n huipputoiminnot.

Lämmitysjärjestelmät

Mitsubishi järjestelmät

Mitsubishi järjestelmien hinnat liikkuvat 8000-15 000€:n välillä. Järjestelmään kuuluvia osia voidaan asentaa halutessa vaikka kuinka monta rinnakkain, jolloin saadaan suuremmat tehot. Mitsubishi tarjoaa useita hyviä ja helppoja vaihtoehtoja lämmityksen uusimiseen. Vanhan varaajan tilalle voidaan asentaa kokonaan uusi järjestelmä tai vanhan varaajan rinnalle voidaan asentaa lämmönvaihtimella varustettu järjestelmä.

LP PAC IF031B-E
 
Mallistossa on lämmitystehotarpeen mukaan valittavissa suuri valikoima ulkoyksiköitä. Suurempiin kiinteistöihin voidaan kytkeä useampia laitteistoja rinnan, jolloin saavutetaan haluttu lämmitysteho.

 • Ulkoyksikkö
 • Valvontayksikkö
 • Levylämmönvaihdin
 • Ohjauspaneeli (virtausanturi)
   

EcoDan NG
 
ECODAN NG on ulkoyksikkö, sisäyksikkö Ecodan vaihdetaan vanhan varaajan tilalle. Mitsubishi EcoDan Next Generation lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että valinnanvaraa jokaiselle on. Edullinen, energiatehokas ja ympäristöystävällinen järjestelmä tuottaa 30-50 prosenttia vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

 • Ulkoyksikkö
 • Sisäyksikkö (vaihdetaan vanhan varaajan tilalle)
   

SCANVARM 300
 
Scanvarm 3000 invertteri-ilmavesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa edullisella hyötysuhteella ulkoilmasta sisätiloihin. Uusimman tekniikan ansiosta Scanvarm 3000 pärjää myös Pohjolan pakkasissa! Scanvarm 300 edustaa suomalaista huippusuunnittelua parhaimmillaan. Laitteiston ulkoyksikkönä käytetään Mitsubishi Electricin huipputeknologiaa edustavia ulkoyksiköitä. Helppokäyttöisen laitteen automatiikka huolehtii kodin lämmityksestä. Säädettyäsi halutut lämpötila-arvot, laitteisto huolehtii lämmityksestä täysin automaattisesti.

 • Ulkoyksikkö
 • Sisäyksikkö (vaihdetaan vanhan varaajan tilalle)

Novax ilmavesilämpöpumppu

Tekniset tiedot

SCOP: 3,26
Lämmityskapasiteetti: 8,2 (Myös 040W 11kW tai 060W 16,5kW).

Evi-sarjan lämpöpumput pystyvät tuottamaan jopa 60ºC asteista vettä ja toimimaan vielä -25ºC ulkolämpötilassa. Novan ilma/vesi-lämpöpumput lämmittävät moniajo-ohjauksen ansiosta niin lämmintä käyttövettä kuin lattia- tai patteriverkoston vettä. Lisäksi niitä voidaan käyttää kesäaikaan tilojen viilennykseen konvektoreiden kautta. Eli yhdellä yksiköllä voi lämmittää ja jäähdyttää tiloja sekä lämmittää käyttövettä. Novan lämpöpumput hyödyntävät Emerson Ltd:n uusinta Copeland scroll-tekniikkaa. Lattialämmitystesteissä (EN13411-2007) on saavutettu jopa Cop = 4,2.

Estia Toshiban ilma-vesilämpöpumppu järjestelmä

  

CO2:n ja muiden kasvihuonekaasu- jen lisääntyminen on tärkeä huolenaihe.
Kun Eurooppa sitoutui vähentämään päästöjä 20 % vuoteen 2020 mennessä, mahdollisiksi vähennyskohteiksi otettiin kotitalouksien sisäilman ja veden lämmitysjärjestelmien vaatima energia.

Ilma-vesilämpöpumppuja pidetään uusiutuvan energialähteen tekniikkana verrattaessa fossiilisista polttoaineista riippuvaisiin lämmitysjärjestelmiin tai tehottomiin sähkölämmityksiin.

Ilma-vesilämpöpumppuja pidetään nykyään täydellisenä ratkaisuna kotitalouksien tilan ja veden lämmitykseen.

Kotitalouksien lämmittäminen kaasulla, öljyllä tai sähköllä lisää ilmakehän CO2-päästöjen määrää. Lisäksi nämä perinteiset lämmitysjärjestelmät eivät ole yhtä tehokkaita ja lisäävät näin virrankulutuksesta aiheutuvia kustannuksia.

Toshiba Estía -vesi-ilmalämpöpumput käyttävät ensisijaisena energialähteenään ilmaa, joten ne ovat täydellinen ratkaisu energiatehokkuuden (lämpösuhteen) parantamiseksi.  Tämä kaiken sisältävä järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan sopiva lämpötila asuintiloihin, kuumaa vettä kotitalouksiin sekä lisäksi ilmastoinnin lämpimien vuodenaikojen aikana.

Toshiban ilma-vesilämpöjärjestelmät voivat ylläpitää kahta itsenäistä aluetta. Tämän ratkaisun avulla vettä voidaan jakaa eri lämmityspiireihin eri lämpötiloissa, jopa 55 °C.
Tämä uusi teknologia säästää enemmän energiaa ja käyttää Toshiban tehokkaita lämpöpumppuyksiköitä pitkäaikaisesti ja luotettavasti.

Viime vuosina Toshiban insinöörit ovat suunnitelleet ja patentoineet kekseliäitä ja moderneja ratkaisuja ja komponentteja, kuten kaksoisrotaatio kompressori ja IPDU-muunnin, jotka ovat johtaneet suurempiin energiasäästöihin ja parempaan tehokkuuteen.